Our Vision

Duurzaamheid staat bij easylux op plek één in alles wat wij doen. Van de productie tot het compenseren van uitstoot. Wij vinden het belangrijk om als merk veel aandacht te besteden aan de duurzaamheid van zowel onze producten als ons bedrijf.

Het gaat elk jaar een stuk slechter met het klimaat. Er word nog vaak gewerkt in zeer slechte werkomgeving en de lonen liggen voor het harde werken bizar laag. Het probleem is groots, dat weten veel mensen. Voornamelijk in de kledingindustrie, alleen al 10% van alle koolstofuitstoot komt hiervandaan. Vandaar dat wij de noodzaak voelen om het hele systeem te veranderen.

Veel bedrijven beweren erg duurzaam te zijn maar maken het voor de consument niet duidelijk. In hoeverre ben je nou eigenlijk duurzaam als je bij ons koopt? hiervoor hebben wij een simpele krachtige pagina ontworpen die jou haarfijn uitlegt waarom wij een gouden keuze zijn wanneer jij duurzame kleding wilt kopen.

Klik HIER om meer te weten te komen over onze ecologische eigenschappen en wat wij doen om meer terug te geven aan de aarde dan dat wij gebruiken !