Levering & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Omdat Duurzaamheid belangrijk is bij Easylux bieden wij geen "vandaag besteld = morgen in huis" aan. Dit geeft veel belasting op de Chauffeurs en het milieu.

Onze kleding word speciaal bewerkt, verpakt en verzonden vanuit Nederland om zo onze ecologische voetafdruk te verminderen en de beste kwaliteit te garanderen.

De levertijd van onze producten ligt gemiddeld tussen de 2 / 3 werkdagen.

De levertijd kan per artikel verschillend zijn. Kijk voor de actuele levertijd van een artikel op de desbetreffende Product pagina. Hier staat duidelijk aangeven hoelang het duurt voor het product word afgeleverd.

Onze pakketjes worden verstuurd door DHL en PostNL en zijn afkomstig uit Nederland. DHL bezorgt van maandag tot vrijdag en PostNL van dinsdag tot Zaterdag.

 

Bij ons betaald u geen verzendkosten. Ook niet voor de kleine bestellingen ! 

We verpakken en verzenden onze orders met de grootst mogelijke zorg. Het is onze eerste prioriteit om bestellingen in de perfecte staat af te leveren. Om beschadigingen of onnodige verzendkosten te voorkomen, is het mogelijk dat er meerdere pakketten verzonden worden. De verzendkosten per bestelling worden duidelijk vermeld in de Checkout.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL en PostNL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.