Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Omdat bij ons Duurzaamheid op nummer één staat bieden wij geen "vandaag besteld = morgen in huis" aan omdat dit voor zowel de bezorger als de natuur verre van optimaal is. 

Onze kleding word speciaal gemaakt, verpakt en verzonden vanuit Nederland om zo onze ecologische voetafdruk te verminderen en de beste kwaliteit te garanderen. Hierdoor is de gemiddelde levertijd 5 werkdagen.

Onze pakketjes worden verstuurd door DHL en PostNL en zijn afkomstig uit Nederland. DHL bezorgt van maandag tot vrijdag en PostNL van dinsdag tot Zaterdag.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bij ons betaald u geen verzendkosten, Niks Noppes Nada ! 

We verpakken en verzenden onze orders met de grootst mogelijke zorg. Het is onze eerste prioriteit om bestellingen zo snel mogelijk in de perfecte staat af te leveren. Om beschadigingen of onnodige verzendkosten te voorkomen, is het mogelijk dat er meerdere pakketten verzonden worden. De verzendkosten per bestelling worden duidelijk vermeld in de Checkout.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL en PostNL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.